Nu söker vi förstärkning till köket på Dömle Herrgård! ~ Dömle herrgård

Nu söker vi förstärkning till köket på Dömle Herrgård! 4 september, 2018

Är du vår nya medarbetare i vårt köksteam?

Anställningsformen är heltid. Tjänsten innebär bl.a. matlagning, beställningar, presentera menyer, och skapa menyer tillsammans med vårt köks team.

Tjänsten innefattar arbete både veckodagar och helger. Arbetstiden är båda dag och kväll. Vi söker en person som har tidigare erfarenhet som kock. Tidigare yrkeserfarenhet från hotell- och restaurangkök är mycket meriterande.

Vem är du då? Du har en positiv inställning när det blir mycket att göra och är flexibel i en miljö där förutsättningarna förändras. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra att arbeta självständigt som i en arbetsgrupp. Du ska vara initiativrik, noggrann och känna en stolthet i att bidra till att våra gäster får den bästa upplevelsen. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete med trevliga kollegor.

På Dömle Herrgård har vi både privat- och konferensgäster. Det stundar bröllop varje helg under maj till september på herrgården, och även julbord och andra evenemang vid högtider. Hela anläggningen har genomgått renovering och är ständigt under utveckling. I början av december står vår helt nya SPA och relax färdig! Läs mer om oss på www.domle.se

Har du frågor eller vill söka tjänsten är du välkommen att kontakta Roberto Sander vår Food and Beverage Manager på 070-379 91 54 alternativt e-post: robban@domle.se.
Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!