Julbord och julpaket på Dömle Herrgård, 2018. ~ Dömle herrgård

Julbord och julpaket på Dömle Herrgård, 2018. 18 oktober, 2018

HERRGÅRDSJULBORD I IDYLLISK MILJÖ

Nu är det dags att boka årets julbord!

Ni hälsas välkomna med julmusik, rykande het glögg och pepparkakor i en genuint utsmyckad julmiljö. Vi dukar upp högtidens alla klassiker och efter julbordet väntar ett dignande dessertbord uppe i salongen. Kvällen fortsätter med bar och underhållning av FRIPPE & hans VÄNNER i Frugården.

Efter julbordet stannar ni kvar på herrgården, njuter av en god natts sömn och vaknar upp till vår läcka frukostbuffé. Självfallet ska ni ta tillfället i akt att besöka vår nybyggda spaanläggning som erbjuder avkoppling och njutning i ett idylliskt paradis. Julbord serveras mellan 23 november och 21 december

Boka ditt julbord här.