Boende

Den historiska herrgårdsmiljön på Dömle Herrgård har moderniserats med omtanke och varsamhet. Herrgårdens rum är alla unika med olika berättelser att uppleva. Rummens karaktär, omgivningarnas stillhet med den friska luften samt den goda maten och drycken gör att du sover riktigt gott hos oss.

På Dömle Herrgård finns 124 bäddar fördelade på 51 rum i olika varianter. Rummen finns i tre olika byggnader: herrgården, flyglarna och Sjögården. Samtliga rum har toalett och dusch, telefon, tv och tillgång till trådlöst nätverk.

Boende Dömle Herrgård

Herrgården

Under de senaste åren har herrgården genomgått en ordentlig ansiktslyftning. Både utsidan och insidan har renoverats och moderniserats. Så gott som alla rum är nyrenoverade med nya badrum, sängar och möbler. Inredningen och stilen i rummen följer en tidsaxel som sträcker sig från 1400-talet till sent 1800-tal.
Pris för del i dubbelrum från 795 kr. Enkelrum från 1 190 kr.

Flyglarna

Dömle Herrgårds två flyglar, den södra och den norra, uppfördes på 1740-talet. Flyglarna ligger 20 meter från huvudbyggnaden och är vackert inredda. I den södra flygeln finns nio rum, varav en minisvit, sex dubbelrum och två enkelrum. I norra flygeln hittar du Dömlesviten och ett dubbelrum.
Pris för del i dubbelrum från 795 kr. Enkelrum från 1 190 kr. Minisviten från 1 990 kr.

Dömlesviten

Dömlesviten i den norra flygeln är det självklara valet för alla som vill lyxa till det lite extra. Sviten är inredd som en romantisk dröm med himmelssäng, kristallkronor, jacuzzi, bibliotek, eget kök, vardagsrum med öppen spis, ombonade textilier, antika möbler och egen salong.
Pris för hela sviten från 3 490 kr per natt.

Sjögården

En liten bit från herrgården ner mot sjön ligger Sjögården med totalt 32 nyrenoverade rum. Sjögården är perfekt som konferensboende och som komplement till det stora bröllopssällskapet.
Pris för del i dubbelrum från 595 kr. Enkelrum från 990 kr.

Stugor

Vi har dessutom tre nyrenoverade stugor med totalt 12 bäddar.
Pris från 1 190 kr per natt för hela stugan.