Domle_WP_Page_top

Boende

Den klassiska herrgårdsmiljön på Dömle Herrgård har moderniserats med mycket omtanke och varsamhet. Rummens karaktär, omgivningarnas magiska miljö och den friska luften, i kombination med mat från ett kök av absolut toppklass gör att du alltid sover riktigt gott hos oss. På rummet finns också en egen kaffemaskin. Dessutom är hela anläggningen ansluten till fiber med perfekt uppkoppling. Lite lyx skall det vara.

 

På Dömle Herrgård finns 102 bäddar fördelade på 51 rum i olika varianter. Rummen finns i tre olika byggnader: herrgården, flyglarna och Sjögården. Samtliga rum har toalett och dusch, kaffemaskin, telefon, tv och tillgång till trådlöst nätverk (fiber) i hela anläggningen.

Herrgården

Under de senaste åren har herrgården genomgått en större, men varsam förädling. Både utsidan och insidan har renoverats och moderniserats. Så gott som alla rum är nyrenoverade med nya badrum, sängar och möbler. Inredningen och stilen i rummen följer en tidsaxel som sträcker sig från 1400 till sent 1800-tal. All teknisk utrustning är av senaste slag och full tillgång till fiber i hela anläggningen.

Flyglarna

Dömle Herrgårds två flyglar, den södra och den norra, uppfördes på 1740-talet. Flyglarna ligger 20 meter från huvudbyggnaden och är vackert inredda. I den södra flygeln finns nio rum, varav en minisvit, sex dubbelrum och två enkelrum. I norra flygeln hittar du Dömlesviten och ett dubbelrum.

 Dömlesviten

Dömlesviten i den norra flygeln är det självklara valet för alla som vill lyxa till det lite extra. Sviten är inredd som en romantisk dröm med himmelssäng, kristallkronor, jacuzzi, bibliotek, eget kök, vardagsrum med öppen spis, ombonade textilier, antika möbler och egen salong.

Sjögården

En liten bit från herrgården ner mot sjön ligger Sjögården med totalt 32 nyrenoverade rum. Sjögården är perfekt som konferensboende och som komplement till det stora bröllopssällskapet.