Utvald_storapuffar_brollop

Bröllop & fest

Välkommen till en av landets mest unika herrgårdar när det stundar bröllop. Vi är en av få med egen kyrka, kyrkan ligger bara 50 meter från herrgårdsbyggnaden och är den enda i Sverige som ligger på privatägd mark. Vi håller ca 25 bröllop varje år och garanterar en helt oförglömlig upplevelse av högsta klass. Vi står till tjänst före, under och efter vigseln och ordnar med det mesta som ni kan tänkas behöva för att göra bröllopet till ett minne för livet. (Kyrkan är utrustad med hörslinga och all annan teknisk ljud och bildutrustning.) Dessutom är hela anläggningen ansluten till fiber med perfekt uppkoppling.

Våra helger på sommar och höst blir snabbt fulltecknade, men vardags- och vinterbröllop är ett minst lika bra alternativ om ni har den möjligheten. Vi erbjuder ett koncept med allt ni kan tänkas behöva, kyrka, festlokal, boende och ett fantastiskt kök i samma anläggning, vädret är därför inga problem. Kontakta oss på 0552 – 417 50, så garanterar vi att ert bröllop blir ett lyckligt, oförglömligt minne, för alla inblandade. Oavsett om ni är 30 personer eller 120, oavsett sommar eller vinter. (Ni kan hyra hela anläggningen till ett mycket bra pris.)

 • domle-kyrka

  Vigsel i kyrka eller herrgårdspark

  Med egen kyrka med sakrala rättigheter har vi de bästa förutsättningarna för ett lyckat bröllop. Kyrkan ligger bara 50 meter från herrgårdsbyggnaden och är den enda i Sverige som ligger på privatägd mark. Atmosfären är vacker och inbjudande och genom åren har många brudpar vigts i kyrkan. Kyrkan är fullt tekniskt utrustad för ljud och bild, samt med hörslinga. Förutom egen kyrka har vi en vacker herrgårdspark med en permanent plats för utomhusviglar alldels intill herrgården. Att vigas utomhus adderar ofta till någonting mer till den stora dagen.

 • dukning-domle

  Mat och dryck, lite mellan dröm och verklighet

  Riktigt god mat och dryck är en viktig del av ett bröllop. Vår köksmästare och kockar har mycket lång erfarenhet och komponerar menyerna utifrån säsongens råvaror och era önskemål. Vår sommelier sätter sedan dryckerna till menyn i samråd med er. Vi vågar lova mycket hög klass oavsett vad ni väljer. Vi vet att vi har ett av landets bästa kök, låt oss gärna bevisa det.

 • brollop-bo

  Olika typer av boenden

  Våra rum finns i olika storlekar och inget är det andra likt. Alltifrån små, mysiga enkelrum till stora dubbelrum. Sviten har en romantisk stil och är utrustad med himmelsäng, eget kök, vardagsrum med öppen spis, bibliotek, kristallkronor, jacuzzi och egen salong. Vi ser fram emot er förfrågan och kommer göra allt för att ni ska få en oförglömlig bröllopsdag hos oss!