Domle_WP_Konferens_utvald

Konferens

Konferens, kickoff eller viktiga möten. En kombination av det vackra läget, den klassiska herrgårdskänslan, all den senaste tekniken och ett kök av absolut toppklass, gör att allt fler väljer att ha konferens på Dömle Herrgård. En helt unik upplevelse är att konferera i vår egen kyrka, fullt tekniskt utrustad för både ljud och bild samt hörslinga. Fiberanslutning i hela anläggningen. Kyrkan har plats för upp till 200 personer. Missa inte alla våra teambuilding-aktiviteter! (Se nedan!)

På Dömle Herrgård är god mat och dryck en mycket viktig del av konferensen, er kickoff eller styrelsemötet. Vi anser oss ha ett av landets absolut bästa kök. Addera gärna en dryck från den exklusiva vinkällaren och du är inne på en kulinarisk expedition. Hos oss bor du i sviter, klassiska dubbelrum eller lite mer standard. Välj mellan 12 olika mötes- eller konferensrum. Inklusive vår unika kyrka, som sagt. Alla rum med all den teknik som krävs. Du väljer, vi ser till att ordna.

Kontakta oss om alla våra möjligheter för en bra konferens. 0552 – 41750.

 

 • Domle_WP_Konferens_bild

  Våra lokaler

  En kombination av det natursköna läget och de unika möjligheterna för lyxigt boende och ett kök av absolut toppklass, gör att allt fler väljer att ha konferens hos oss. Vi har 11 toppmoderna konferenslokaler för både stora och små sällskap samt en helt unik, fullt tekniskt utrustad kyrka. Hur stort rum behöver ni?
 PS. Glöm inte att våra jacuzzis ingår i er vistelse. Perfekt efter en framgångsrik dag!

  LÄS MER
 • Domle_WP_Page_bild_aktiviteter

  Massor av spännande Aktiviteter

  Efter en dag med möten, samtal och nya insikter är det skönt att göra någonting annat. På Dömle Herrgård finns många möjligheter för både kropp och själ. Teambuilding och/eller rena nöjen. Du hittar många av dessa här.

  Läs mer om våra aktiviteter.